De MTB Morvan klus en geniet vakantie

Tekst updated Januari 2023

Zoals je misschien al hebt gelezen in onze vorige blog, hebben we een fantastische stek gevonden. Er moet alleen best nog wel wat geklust worden om er de MTB Morvan vakantiebestemming van te maken die we voor ogen hebben. We zijn na ruim een jaar al behoorlijk opgeschoten, maar we kunnen zeker nog wel wat extra hulp gebruiken bij allerlei soorten klussen in en om het huis.

Dus heb je zin om een lang weekend, midweek of een week voor zo’n 5 uur per dag en max 25 uur per week (meer mag natuurlijk altijd 😊) samen met ons je handen uit de mouwen te steken in ruil gratis kost en inwoning en in je vrije tijd te genieten op de mountainbike en van al het moois natuurpark de Morvan te bieden heeft? n? Meld je dan bij ons aan!

Het maakt niet uit wat je achtergrond is of je ervaring, zelfs als je geen klus-ervaring hebt valt er altijd wel iets te bedenken waar je mee kunt helpen.

Wij hebben ons ook aangemeld op workaway.org, een organisatie die mensen met een hulpvraag zoals wij in contact brengt met mensen die over de hele wereld hun vakantie rondwerken en genieten. Een prachtig initiatief!

Een ‘kleine’ greep uit het soort werkzaamheden waarbij we de komende tijd hulp bij kunnen gebruiken: Het opbouwen van de sauna, een verdiepingsvloer in de hangar (oude machine stalling), een pizza-oven, de waterput voorzien van een ronde muur, wandelpaden aanleggen, maaien met bosmaaier, dode bomen omzagen / verwijderen, helpen in de moestuin, houten bruggetjes maken over watertjes die over ons erf lopen, pump-track & MTB parcours aanleggen op ons eigen erf enzovoorts. Werk genoeg dus!

Wat kun je van ons verwachten tijdens je MTB Morvan klus & geniet vakantie?

 • Werkzaamheden in overleg met jou, afhankelijk van wat je kunt en waar je interesse ligt
 • Verblijf inclusief ontbijt, lunch & avondeten
 • Genoeg tijd naast het werk om echt te genieten en vakantie te vieren
 • Op pad met Paul als MTB gids op ieder geval 1 rit gedurende je verblijf. En wil je graag je MTB skills verbeteren (of nog krijgen) dan zal hij je tijdens deze rit zeker wat tips & tricks geven waardoor jij met nog meer plezier op de mountainbike zit en geniet van je rit.  
 • En natuurlijk de nodige gezelligheid 😊

Wat verwachten wij van jou?

 • Dat je gemotiveerd bent om ons te helpen
 • Flexibiliteit (soms verandert gedurende dag/week de noodzaak voor bepaalde werkzaamheden)
 • Niet bang om je handen vies te maken als dat nodig is
 • Dat je met zorg omgaat met onze spullen en gereedschap
 • Zo’n 5 uur met ons werken per dag, max 25 uur per week. Maar we staan ook open voor bijvoorbeeld 3 hele dagen werken zodat je dan de rest van de week tijd hebt om hele dagen te genieten van de Morvan.

Nog wat praktische info:

 • Ben je vegetarisch? Of ben je ergens allergisch voor met eten? Geen probleem, laat het Jorinde maar weten en het komt in orde!
 • Wil je graag samen komen met man/vrouw/vriend/vriendin/broer/zus/vader/moeder enz? Hartstikke gezellig! We verwachten dan natuurlijk wel dat hij/zij net als jij komt klussen & genieten.

Boekingen slechts beperkt mogelijk
De mogelijkheid om bij ons een klus & geniet vakantie te houden is beperkt en we bieden dit maar een aantal maal per jaar aan in weken dat wij hiervoor mogelijkheden zien.

Lijkt het je wel wat om ons te komen helpen in ruil voor een gratis verblijf en daarnaast voldoende vrije tijd om te genieten? Of heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken (telefoon, app, email)!

Paul: +31 647976490   Jorinde: +31 622516188
MTB Morvan: + 33 675505889 info@mtbmorvan.com                   

4 gedachten over “De MTB Morvan klus en geniet vakantie

 1. Wat gaaf! Het opbouwen van jullie eigen paradijsje.

  De woorden nodigen uit om nu in de auto te stappen en te gaan…

  Het is dat ik zelf midden in verbouwing en werkzaamheden zit en jullie plekje niet naast de deur ligt, maar de wil om graag te helpen is er…

  Wellicht komt het er ooit van dat ik jullie kant op kom.

  Tot die tijd:

  Veel succes en (werk- en klus) plezier met elkaar!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s