Ervaringen

Wij zijn helemaal gek van de Morvan, ons MTB Morvan paradijsje, de mountainbike, fiets en geniet mogelijkheden hier. Ook zijn we best trots op gîte MTB Morvan, die we eigenhandig hebben gerenoveerd en gerealiseerd vanuit bouwvallige staat. En hoe gaaf is het (en een bekroning op ons werk) dat onze gasten enthousiast zijn over hun verblijf in gîte MTB Morvan en de MTB fiets & geniet arrangementen.

“Ook wij hebben genoten van de rust, het heerlijke eten en de tochten die we met Paul gemaakt hebben.”

“Wat een prachtige omgeving en Paul weet veel van de omgeving en ook (bijna) alle paden zijn hem bekend.
Wij willen jullie bedanken voor 6 heerlijke nachtjes in de heerlijke bedden, het heerlijke eten, de hottub en de prachtige fietstochten!”


Geert & Petra, juni ’23

“Wat hebben jullie een prachtige gîte weten te realiseren samen. Heerlijke bedden, de ultieme stilte, de lekkere douche. En dat uitzicht!  Wij snappen wel dat jullie zijn vertrokken naar de Morvan!”

“En dat nog aangevuld met alle lekkere hapjes, maaltijden en drankjes die Jorinde maakt, zorgt voor een geweldige ervaring. Super bedankt voor deze dagen.”

Marco & Rianne, mei ‘23

“Het zou een paar dagen fietsen en genieten worden, was ons beloofd. Dat hebben we volop gedaan. Van de gastvrijheid, de goede begeleiding, de mooie routes, de omgeving, het eten, etc. We komen graag nog eens terug!”

“Wat een pracht locatie! Wat een geweldige verzorging, liefdevol, creatief, culinair door Jorinde. Wat een top instructeur en begeleider Paul. Heerlijk om dit meegemaakt te hebben. Dank, dank , dank!”

Lowie & Alfons, mei ‘23

“Een geweldige gîte. Ik heb de gîte in oorspronkelijke staat gezien en het resultaat van jullie maandenlange arbeid overtreft alles! Voor het comfort: alles is aanwezig en het is goed. Uitstekende bedden, compleet ingerichte keuken, goede stoelen en een comfortabele bank om te relaxen.”

“Wat een heerlijke gastenverblijfplaats ligt er nu naast jullie woning. We voelden ons direct welkom.”

Joop & Martha, mei ‘23

“4 nachten in deze fantastische gîte, van alle gemakken voorzien! De rust, natuur, stilte. Uit het raam kijken en bos zien, thuis hebben we dat niet. Daarnaast hebben we genoten van Paul zijn gidskwaliteiten en van Jorinde haar culinaire verwennerijen. Subliem. En op de laatste avond nog heerlijk in de sauna geweest. Lekker zweten met een schitterend uitzicht en daarna buiten afkoelen in de zuivere buitenlucht van de Morvan. Genieten met een grote G!”

Hans & Nanette, april ‘23

“We hebben genoten van jullie prachtige accommodatie. Aan zoveel details is gedacht. De mountainbike tochten voor de mannen uitdagend en dat was zweten. Voor de vrouwen elektrisch, maar wat heb je het goed begeleid. Top.”

“Heerlijk ontbijt en een goede nacht slapen op een goed bed. Fantastische maaltijden gehad, wat kan Jorinde lekker koken en alles zelf gemaakt, zalig!”

“Bedankt voor dit weekend, het was GENIETEN.”

Jack & Karin, april ‘23

“Wat een fantastisch plekje is het geworden! Samen met Paul weer een fantastische rit gemaakt door het mooie landschap. Jorinde heeft haar kookkunsten weer laten zien en proeven. Heerlijk!”

“Een prachtige gîte, wat is het allemaal mooi en wat een tuin en een omgeving.”


Arjan & Bianca, maart ‘23

“Een weekendje weg. Hier in de prachtige gite. De eeuwige rust. Heerlijk geslapen, s ’ochtends wakker worden en met de hond naast de deur gelijk het bos in. 2 reeën die langs je schieten.”

“Top locatie hebben jullie!”

Rob, Helen & Dexter, maart ‘23

“Een super, super mooie fiets – en verwenweek gehad. Alles was top!

We hebben geweldig genoten van jullie gite, het gidsen van Paul en het heerlijke eten. Kortom, het was super gaaf!”

Bep & Erica, maart ‘23

Reviews geplaatst op Google: