Ervaringen

Wij zijn helemaal gek van de Morvan, ons MTB Morvan paradijsje en de mountainbike, fiets en geniet mogelijkheden hier. Dat wij er dus positief over kunnen praten en schrijven is dan ook te verwachten. Maar je vertrouwt natuurlijk veel liever op het oordeel van onze gasten en deelnemers aan reizen waarbij Paul de gids en reisleider is geweest.

Reviews geplaatst op Google:

Ervaringen van deelnemers aan mountainbike reizen en clinics:

“Ischgl 2021 was een geweldige ervaring! De week wordt goed opgebouwd. Er is volop ruimte om te oefenen en grenzen te verleggen. Paul is een zeer ervaren gids/instructeur die inspeelt op ieders ervaring en behoeften. Met zijn aanstekelijke enthousiasme, vertrouwen, geduld en goede aanwijzingen neemt hij je mee over uitdagende paden en neemt hij ook de tijd om je te laten genieten van de prachtige omgeving. Ongelofelijk veel geleerd en bovenal ook een heel gezellige week gehad!”
Elly Breedveld, deelneemster MTB-cursusweek Ischgl, Vasa Sport – leren en toepassen in trailparadijs, Ischgl, Oostenrijk, Augustus ’21

“Wat was het een geweldige week. Paul heeft alle routes al in de GPS staan, maar daar wijken we soms wel wat van af. Soms een extra lusje (berg) of een extra afdaling. Paul speelt in op de wensen van de groep! Paul weet wat er komen gaat op het parcours en geeft hier vooraf uitleg over. Lukt het nog niet helemaal, dan gaan we het gewoon nog een keer doen. Paul blijft rustig, tot het lukt!”
Esther, deelneemster Vasa Sport MTB cursusweek voor beginners en licht gevorderden, Ischgl, Oostenrijk, Juli ’20

“Paul is een super enthousiaste gids/instructeur die bij iedere deelnemer al snel inzicht heeft in wat hij of zij al wel of niet kan en past daar de instructies en uitdagingen op aan. Met Paul z’n tips en oefeningen zit je met meer vertrouwen en plezier op je fiets. Het maakt niet uit of je beginner of gevorderd bent. Bij Paul ben je in goede handen. En niet onbelangrijk, altijd in voor gekkigheid, dus gezelligheid gegarandeerd.” Anja Stoop, deelneemster MTB clinic voor Offroad Centre Schoorl, PWN gebied, Januari ’20

MTB Morvan
Paul de Vries & Jorinde Dirkmaat
9 Vignerux, 71550 Cussy-en-Morvan, France
+33 (0)6 75 50 58 89 info@mtbmorvan.com