Ik vertrek / wij vertrekken

Na jaren van stilletjes dromen, hebben we nu eigenlijk vrij abrupt de knoop doorgehakt en gaan we ervoor! Dit jaar vertrekken we naar de Morvan (FR) om de ideale stek met gastenverblijf te vinden om vanaf voorjaar ’22 mountainbike vakanties te organiseren voor 2 tot 6 personen. Week- en weekendreizen voor jou (jullie) waarbij genieten centraal staat. Je verblijft bij ons in het gastenverblijf en we zullen je van eten en drinken voorzien, dus compleet verzorgd. Naast de mountainbike vakanties zijn wij van plan een fietsreparatie & E-bike verhuurshop te starten.

Wist je dat de Morvan een van de grootste mountainbikegebieden is van Frankrijk? Opties en kilometers genoeg dus. Wat dacht je van rijden door de wijngaarden van de Bourgogne met een lunch bij een wijnchateau? Of juist een rit met technische afdalingen en oefeningen om goed te leren afdalen? Wij bieden het straks aan. En zou je samen met je partner willen komen, maar er is (te) veel niveau verschil? Geen probleem! Je kunt bij ons straks ook een E-MTB huren zodat je toch samen de mooiste ritten kan maken.

Paul is al jaren in zijn vrije tijd MTB gids en geeft clinics in Nederland, Duitsland, Belgie en de Oostenrijkse en Italiaanse Alpen voor diverse organisaties zoals Vasa sport, Off Road Centre Schoorl en Kolkman Zijdewind. Met zijn passie en enthousiasme voor het mountainbiken zorgt hij er al jaren voor dat deelnemers een mooie belevenis ervaren op ieders eigen niveau.

Als voorbereiding op ons avontuur en om de ervaring met sleutelen aan stadsfietsen en E-bikes te vergroten, gaat Paul de komende tijd stage lopen in de werkplaats van Kolkman Zijdewind. Ook staan er nog diverse clinics voor Vasa Sport en Off Road Centre Schoorl op de agenda en is hij bezig om zijn Europese gids certificaat te behalen.

We zullen regelmatig een nieuwe blog posten om jullie op de hoogte te houden van ons avontuur, om een voorproefje te geven van de trails en schitterende, ongerepte natuur van de Morvan en van wat je straks allemaal bij ons op een vakantie kunt verwachten.

Najaar ’21 zul je een keus kunnen gaan maken uit ons vakantie aanbod voor ’22.

Wil je alvast meer weten of heb je interesse in een op maat gemaakte vakantie met je vrienden? Neem dan gerust contact met ons op.

We ontvangen je graag in de Morvan!

Paul & Jorinde

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s