Table d’hôtes

Gîte MTB Morvan heeft een volledig uitgerust keukentje, maar als je tijdens je vakantie (soms) liever niet zelf in de keuken staat, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden van een verzorgd lekker ontbijt, lunch(pakket), diner of een lekkere borrelplank.

Jorinde kookt en bakt de lekkerste (vegetarische) gerechten. In de zomermaanden maakt ze ook het lekkerste ijs. En sinds we zo midden in de natuur wonen, heeft ze er ook veel lol in om eetbare wilde bloemen en planten in gerechten te verwerken tot de lekkerste creaties. Heb je bepaalde allergieën/dieetwensen, dan is dat natuurlijk geen probleem en houdt ze daar rekening mee.

Ook is Paul een pizza oven aan het bouwen; we hopen komende zomer (’23) hieruit lekkere pizza’s voor onze gasten op tafel te kunnen toveren.

Lijkt het je wel wat om compleet te onthaasten en genieten tijdens je verblijf en het eten door ons te laten verzorgen? Er is veel mogelijk, maar we horen en bespreken het graag wel ruim van te voren met je (liefst al bij boeking) zodat we het goed kunnen plannen en de inkopen er op af kunnen stemmen.

Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden tijdens je verblijf en de prijzen.