Lang weekend MTB Morvan

*** maximaal MTB plezier *** met privé gids Paul *** routes & clinics geheel op maat naar jouw/jullie wens *** verblijf in gîte midden in natuurpark de Morvan *** all inclusive ***

Onze droom: Mountainbike vakanties organiseren voor 2 tot 6 personen in de Morvan. Week- en weekendreizen voor jou (jullie) waarbij genieten en persoonlijke begeleiding op de mountainbike centraal staat. Waarbij je verblijft in ons gastenverblijf en we je zullen voorzien van eten en drinken, dus compleet verzorgd. De realisatie van deze droom zal wat langer duren dan gepland omdat we in plaats van een kant en klare accommodatie zijn gevallen voor een plek waar nog ongelofelijk veel aan moet gebeuren.  Een echt ‘ik vertrekje ‘dus 😊.

Omdat we onze droom en het concept van volledig verzorgde MTB vakanties niet helemaal in de ijskast willen zetten, hebben we een pilot bedacht om ons concept toch uit te kunnen testen dit jaar; een geheel verzorgd lang MTB weekend voor max 2 personen met verblijf in onze gîte MTB Morvan.

Deze pilot weekends voor max 2 personen organiseren we slechts 4 x dit jaar:

 • 27 – 30 mei (vol)
 • 3 – 6 juni (vol)
 • 12 – 15 augustus
 • 7 – 10 oktober

Is het weekend naar jouw keuze al vol of ben je verhinderd op deze data, maar zou je wel graag zo’n weekend willen meemaken? Neem dan gerust contact met ons op via info@mtbmorvan.com

Wat kun je van verwachten tijdens het lange MTB Morvan weekend:

Je bent tijdens je lange weekend MTB Morvan verzekerd van optimaal MTB plezier. Paul is al jaren MTB gids en geeft clinics in Nederland, Duitsland, België, de Oostenrijkse en Italiaanse Alpen voor diverse organisaties zoals Vasa sport, Off Road Centre Schoorl en Kolkman Zijdewind. Met zijn passie en enthousiasme voor het mountainbiken zorgt hij er al jaren voor dat deelnemers een mooie belevenis ervaren op ieders eigen niveau. En dat kun je nu ervaren in de Morvan!

Het doel en de bestemming op de fietsdagen worden ingepland in overleg met jou/jullie, op basis van je ervaring en wensen en inclusief clinics om je nog meer te laten genieten op de mountainbike. Geen enkel lang MTB Morvan weekend is dus hetzelfde! Het weekend wordt voor jullie en naar jullie wensen op maat gemaakt!

Naast het mountainbiken is het dit lange weekend natuurlijk ook genieten met een grote G door een volledige verzorging van de innerlijke mens en de mogelijkheid gebruik te maken van de hout gestookte sauna en hottub gelegen aan ons meertje dat gevoed wordt door water uit de heuvels van de Morvan. De hottub kan naar wens ook worden geplaatst in de privé tuin van de gîte waar je verblijft voor een optimale beleving in privé sfeer.

Je verblijft tijdens dit weekend in onze gîte MTB Morvan: een 2-persoons gîte met woonkamer, zitje, keuken, slaapkamer met 2 bedden (ook als 2-persoonsbed mogelijk) en badkamer met inloopdouche, wastafel en seperaat toilet. Handdoeken, linnen en beddengoed is aanwezig en inbegrepen. Privé tuin met overdekt zitje/terras en je hebt ook toegang tot de grote bostuin van 1,6 hectare van MTB Morvan met vijver en meertje met zwem mogelijkheid.

Het lange MTB Morvan weekend is inclusief:

 • 3 overnachtingen in gîte MTB Morvan bij ons op het MTB Morvan terrein
 • Een introductie rondje fietsen met Paul op vrijdagmiddag, de aankomst dag
 • Twee dagen fietsen met Paul (zaterdag & zondag) op maat gemaakt en ingevuld naar jou/jullie wensen voor optimaal MTB plezier
 • 3 x ontbijt (zaterdag, zondag en maandag)
 • 2 x lunch pakket (zaterdag en zondag)
 • 3 x 3-gangen diner (vrijdag, zaterdag en zondag)
 • Onbeperkt koffie, thee, frisdrank, bier en wijn
 • Onbeperkt stookhout voor de houtkachel in de gîte
 • Onbeperkt genieten van de hout gestookte hottub en sauna (inclusief stookhout), afkoelen doe je natuurlijk met een plons in ons meertje met water uit de heuvels van de Morvan

De invulling van de mountainbike dagen

Het doel en de bestemming op de fietsdagen worden ingepland in overleg met jou/jullie, op basis van je/jullie ervaring en wensen en inclusief tips en tricks om je nog meer te laten genieten op de mountainbike. Geen enkel lang MTB Morvan weekend is dus hetzelfde. Het weekend wordt voor jullie en naar jullie wensen op maat gemaakt!

De prijs voor het unieke en ultiem verzorgde lange MTB Morvan weekend

Dit ultiem verzorgde lange MTB Morvan-weekend voor 2 personen kunnen we je in 2022 aanbieden voor slechts € 725,- (€ 362,50 per persoon). Voor dit bedrag is echt alles inbegrepen, behalve de reis naar ons toe. Je hebt voor dit bedrag dus geen verrassingen aan extra kosten zoals bij de meeste andere MTB reizen; deze prijs is inclusief alles wat je nodig hebt voor een super gaaf lang MTB Morvan weekend – met privé gids!

Tijdelijke actie! Je betaalt in 2022 slechts een kleine vergoeding per dag (inbegrepen in het totaalbedrag hierboven) voor het begeleiden en gidsen door Paul omdat dit jaar in het teken staat van het behalen van zijn Europese MTB gids certificaat.

Is een totaal verzorgd en op maat gemaakt lang MTB weekend je te veel van het goede, maar zou je wel de Morvan op de mountainbike met Paul willen ontdekken? Dan kun je bijvoorbeeld ook alleen gîte MTB Morvan boeken (minimaal 3 nachten) en Paul voor een dag(deel). Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Liever voor 1 persoon het lange MTB Morvan weekend boeken?

 • Kom je in je eentje en wil je van het lange weekend MTB genieten, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom! Dan betaal je voor een compleet verzorgd lang weekend met privé gebruik van de gîte en privé gids € 450,-
 • Wil je wel graag met partner/vriend/vriendin/familielid komen maar die persoon gaat liever wat anders doen dan mountainbiken? Ook dat is geen probleem! Dan boek je gewoon het lange MTB weekend voor 2 personen en ga je lekker alleen met gids Paul op pad. Verder geniet je dan gewoon wel samen van het ontbijt, diner en natuurlijk van de hout gestookte sauna en hottub.

Een E-moutainbike kun je additioneel bij boeken voor een nog relaxter verblijf 😊

De E-mountainbikes zijn gloednieuw, merk Mondraker, model Chaser 2022. Je kunt ze bij ons huren voor € 45,- per persoon per dag of € 99,- per persoon per lang MTB Morvan weekend (vanaf aankomst vrijdagmiddag tot vertrek maandagmorgen).

Reservering

We organiseren deze pilot en dit weekend dit jaar slechts 4x, dus aarzel niet te lang en reserveer jouw/jullie unieke, op maat gemaakte en compleet verzorgde MTB Morvan weekend met privé gids en verblijf in gîte MTB Morvan.

Voor reservering van dit MTB Morvan weekend stuur je ons een email via info@mtbmorvan.com. Na ontvangst van je reserveringsaanvraag ontvang je de bevestiging van ons per mail met een factuur van het totaal te betalen bedrag voor het lange MTB Morvan weekend. Nadat wij de daarop vermelde aanbetaling hebben ontvangen is je reservering compleet.